Makelaarsopleiding - opleiding makelaar-taxateur onroerende zaken

Makelaarsopleiding

opleiding makelaar-taxateur onroerende zaken

Opleiding makelaar

Wil jij ook toetreden tot de dynamische en uitdagende wereld van de makelaardij? Volg een makelaarsopleiding, een opleiding makelaar in 2 jaar is mogelijk. Er is een ruim aanbod aan betaalbaar makelaar onderwijs. Je kan thuis leren voor het erkende diploma. Zo kan je werkzaam zijn bij een makelaardij in onroerende goederen.

Coronavirus - thuisstudie

Sinds maart 2020 is er sprake van een pandemie met het Coronavirus / COVID-19. De meeste opleidingsinstellingen en scholen zijn gesloten. Een mogelijkheid om toch je opleiding of diploma te halen, is door een thuisstudie te volgen. Je kan een opleiding tot makelaar heel goed thuis online volgen en online een diploma tot makelaar krijgen. Bekijk diverse online thuisstudie makelaarsopleidingen. Bekijk meer makelaar thuisstudies ...

Makelaardij opleidingen

Er zijn verschillende opleidingen voor makelaar.

 • Je kan makelaar o.z. (SVM-NIVO) worden. Behaal het erkende diploma SVM-NIVO. De opleiding Makelaar en Taxateur o.z. (SVM NIVO) wordt op mbo-niveau gegeven. Je kan deze opleiding volgen als dag- en avond opleiding. Je doet dan het SVM-NIVO examen Makelaar-Taxateur en de Praktijktoets.
 • Er zijn ook introductiecursussen makelaardij en vastgoed IMV beschikbaar. Dergelijke cursussen zijn een korte orientatie op het vakgebied.
 • Je kan ook de opleiding voor makelaar-taxateur onroerende zaken volgen.
 • Tevens kun je WOZ-taxateur (SVM NIVO) worden. Verder zijn er opleidingen voor Woningfinanciering-I (NIBE-SVV), Erkend Hypotheekadviseur (SEH) en Assurantien B (SEA). Er zijn verschillende aanbieders waarbij je een cursus makelaardij kan volgen.

  Makelaarsopleidingen

  Dit is een overzicht van de op dit moment, in 2020, meest gekozen makelaarsopleidingen bij opleidingsvergelijker Springest.

  Makelaar

  • NHA Makelaar-taxateur SVM-NIVO: Word in 24 maanden een gecertificeerd makelaar-taxateur Woningen aankopen en verkopen, de waarde bepalen, taxeren en onderhandelen.
  • Laudius Makelaar-taxateur SVM-NIVO: Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen). Een makelaar moet van alle markten thuis zijn. Niet alleen moet hij verstand hebben van vastgoed en de wetgeving er omheen.
  • IPD opleiding makelaar SVM Nivo dag: 1-jarige Klassikale Dagopleiding Makelaar: Basistheorie Taxateur o.z. + Aanvullend Wonen geheel (KRMT) Klassikaal les bij u in de buurt. Onze makelaardijopleidingen bieden u een uiteenlopend baanperspectief.
  • IPD opleiding makelaar SVM Nivo avond: 2-jarige Klassikale Avondopleiding Makelaar: Basistheorie Taxateur o.z. + Aanvullend Wonen geheel (KRMT) Klassikaal les bij u in de buurt. Onze makelaardijopleidingen bieden u een uiteenlopend baanperspectief.
  • IPD opleiding makelaar SVM Nivo zaterdag : 1-jarige Klassikale Zaterdagopleiding Makelaar: Basistheorie Taxateur o.z. + Aanvullend Wonen geheel (KRMT) Klassikaal les ook in het weekend. Onze makelaardijopleidingen bieden u een uiteenlopend baanperspectief.

  Makelaar assistent

  Overige makelaarsopleidingen

  • IPD aanvullend wonen makelaardijleer: Aanvullend Wonen Makelaardijleer (SVM NIVO) Dit is de stap naar Kandidaat Register Makelaar Taxateur! Als u klaar bent met de Basistheorie Taxateur o.z. kunt u deze opleiding volgen.
  • SRMT Praktijktoets register makelaar-taxateur: Voorbereiding Praktijktoets Register Makelaar - Taxateur Wonen. Deelname aan de praktijktoets is een belangrijke stap in de carriere van een makelaar.
  • KMR makelaardijleer-wonen: KMR Vastgoedopleidingen verzorgt enkele malen per jaar de cursus Makelaardijleer om u op de flextoets voor te bereiden.

  Bovenstaand overzicht komt tot stand in samenwerking met Springest.

  Onderwijsinstellingen & inhoud studie

  Wij bieden een overzicht van de onderwijsinstellingen die een opleiding tot makelaar of opleiding tot taxateur geven. Wil je meer weten over de inhoud van de studie? Lees alles over de vakkenpakket van een makelaardij opleiding. Wat zijn de typische kenmerken van een makelaar?

  Hoe word ik een makelaar?

  Meer pagina's over makelaarsopleidingen.
 • Onderwijsinstellingen; een overzicht van de opleidingen makelaardij,
 • Studie programma; wat houdt een studie of cursus makelaardij in,
 • Cursus Makelaardij O.G.; bekijk de mogelijkheden bij een opleidingsinstituut.

  Welke opleidingen zijn er allemaal omtrent vastgoed en bouw?

  Er is een breed aanbod aan opleidingen voor de bouw- en vastgoedwereld. Kijk op Bouw opleidingen of op Vastgoed opleidingen voor meer informatie over opleidingen in het vastgoed of voor de bouw. Volg een makelaardij opleiding.

 • Home - Makelaarsopleidingen - Sitemap